Tørklæder fra Indien

Posted by & filed under .

Bloggen har ligget stille i rigtig lang tid og er derfor aldrig rigtig kommet i gang. Der har været flere tiltag og opløb til at komme i gang, men det er aldrig rigtig lykkedes.

Men nu prøver vi igen og ser, om ikke vi kan få skabt noget fornuftigt og interessant indhold på bloggen, så I rent faktisk kigger forbi og besøger os af og til.

Et af de ting, som Indien specielt gør sig bemærket indenfor, er fremstilling af tekstiler. Og herunder også tørklæder. Indien har en kæmpe tekstilindustri og man kan eksempelvis få fremstillet tørklæder i stort set alle de former, farver, nuancer, o.s.v., Som man overhovedet kunne tænke sig.

Det gælder mest af alt om at finde den helt rigtige leverandør, som man kan stole på, når det gælder både betaling og leveringssikkerhed.

Man vil nok opleve at komme til at brænde næsen et par gange, indtil man ved, hvad man skal se efter.

Men når først man kommer i gang, så er det lige så let og behageligt, som at handle alle mulige andre steder på nettet.

En af fordelene ved Indien og fremstilling af tørklæder, er deres billige arbejdskraft.

Der er ingen tvivl om, at specielt i de områder, som ligger i tekstilhjertet af Indien, der er det muligt at finde sultne leverandører, som meget gerne vil afsætte deres produkter, så sørg derfor for at handle om priserne – også selvom det allerede virker forholdsvist billigt i forvejen.

Vi vil formentligt snart komme til at skrive en hel del mere om tekstilindustrien i Indien, og sandsynligvis også mere om tørklæder.

Hvis I tænker, at der er andre ting om Indien, som kunne være interessant at skrive om, så kontakt os endelig – vi er meget åbne for forslag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>